Aktuális híreink


Szabad a pálya

‘Mi a pálya?’ címmel rendezett Pályaválasztási kiállításon vett részt a 7-8. osztály 2023. november 15-én az Egyetemvárosban. A gyerekek választ kaptak a középiskolákkal kapcsolatban felmerülő kérdésükre, sok esetben az adott iskolába járó diákoktól.


Márton-nap

A korábbi évekhez hasonlóan idén is megrendezésre került Bükkaranyos központjában, az általános iskolások közreműködésével Márton nap megünneplése. Ebben az évben projektoros kivetítés útján kísérhettük végig Szent Márton történetét. Majd ezt követte a színpadon a gyerekek vidám műsora. Sok-sok libával kapcsolatos mondókával, versikével, készítették elő az est utolsó mozzanatát, a lámpásos felvonulást a település főutcáján, melynek végén az óvoda dolgozói forró teával és pogácsával várták a vonulókat.


A 3. osztályosok teadélutánja:

2023.október végén a 3. osztályosok teadélutánt tartottak. Nagy várakozással láttak neki a melegszendvics sütésnek, tea készítésnek. A legnagyobb sláger mégis a játék és a tánc volt. Sajnos betegség miatt nem vett részt mindenki, de már tervezzük a következőt!


Halloween

október 27-én jelmezes Halloween partit tartottunk izgalmas ügyességi versennyel egybekötve. Senki sem ment haza édesség nélkül, mindenki kapott jutalmat vagy a tökfaragó versenyen való részvételéért, vagy a jelmezes versenyen való szerepléséért.


Gratulálunk!

Tóth Simon, Boros József és Lakatos Félix Gergő bekerült a Baross Gábor Üzleti és Közlekedési Technikum által szervezett angol nyelvi verseny második fordulójába, ahol jó teljesítményüket emléklappal jutalmazták.