Aktuális


Nyílt nap

Tisztelt Szülők, érdeklődők!

2020. február 6-án (csütörtökön)

nyílt tanítási órákat

tartunk a

Bükkaranyosi Általános Iskolában.

1. óra7:45 - 8:301-2. osztálykörnyezetismeretCservák Katalin
2. óra8:45 - 9:301-2. osztályrajz KIPSzabó Éva Lilla
3. óra9:40 - 10:253. osztálymatematikaSzőlősiné Tóth Zsuzsanna

Szeretettel várunk mindenkit!

Megkérnénk az érdeklődőket, hogy idejében érkezzenek!

Tisztelettel: a Bükkaranyosi Általános Iskola tantestülete


Egyetemi karácsony

Iskolánk hetedikes tanulói a „Tanítsunk Magyarországért” című programban vesznek részt. Ennek keretében ellátogattunk a Miskolci Egyetemre, ahol az olvasás szeretetére nevelték tanulóinkat. Két fiatal színész a Pál utcai fiúkból olvasott fel részleteket. Ezt a könyvet ajándékként minden tanuló megkapta. Ezen kívül még sok mindent, jegyzetfüzetet, ping-pong ütőt, tollat, pólót kaptak tanulóink. A gyerekek élményekkel feltöltődve érkeztek haza az Egyetemvárosból.

Ambruzsné Tóth Katalin
osztályfőnök


Sportszerutalvány a sportolásért

Korábban csatlakoztunk az Európai Diáksport Naphoz, ahol népszerűsítettük a sportot, megszerveztük és lebonyolítottuk a programot a tanulók számára.
Ezért elismerésként 12.500Ft értékű fejlesztő sportszer vásárlási utalványt kapott az intézmény.


Mikulásvonatoztunk

2019. december 13-án a 7. osztályos tanulóink a Tanítsunk Magyarországért! program keretében kisvonattal utaztak Lillafüredre, a Mikulás meseszép, varázslatos mesebirodalmába.
A mesebirodalomban kapujában a Mikulás várta a gyerekeket és egy interaktív szabadtéri mesejátékba vonták be őket. Tanulóinknak felejthetetlen élményben volt részük.


Mikulás-Vidulás

December 12-én vidám programra csalogattuk az óvodásokat. „Mikulás-Vidulás” címmel játékos sportvetélkedőt szerveztünk azzal a céllal, hogy iskolánk sportolási lehetőségeiből ízelítőt nyújtsunk. Örömünkre számos jelentkező mérhette össze ügyességét a versenyszámokban, melyben Mikulást, a Rudolf nevű szarvasát, a manóit és krampuszait testesítették meg. A játék végén, kellemesen elfáradva mindenki kapott egy kis finomságot. Az egészséges élet jegyében túró-rudi, gyümölcslé és gyümölcs volt a jutalom. A lelátón ülő szurkolók hangosan biztatták a versenyzőket és elmondásuk szerint sajnálták, hogy most ők nem álltak be… Már csak az ő kedvükért is és a nagy sikerre való tekintettel a második félévben megismételjük a sportos programot.


Mikulás kupa

2019. december 8-án rendezték meg a miskolci Selyemréti Strandfürdőben a Mikulás Kupát, melyet a Hell támogatott.
50 induló közül Nagy Leila a Bükkaranyosi Általános Iskola tanulója mellúszásban és gyorsúszásban is az 1. helyezést érte el.

Gratulálunk!